Koti on puhdas − Joulu voi tulla!

Kotipalvelumme ammattitaitoinen henkilöstö tulee avuksi aina, kun ikäihmisen elämäntilanne kaipaa ulkopuolista apua. Teemme viikko- ja suursiivoukset, pesemme ikkunat ja hoidamme pyykinpesun.

Kodin puhtaus koostuu pienistä mutta tärkeistä asioista. Huolehdimme kodin yleisestä siisteydestä, laitamme tavarat paikoilleen, tiskaamme ja viemme roskat. Tuuletamme ja vaihdamme vuodevaatteet.

Siisti ja puhdas koti on viihtyisä ja turvallinen. Ammattilaisen tekemä säännöllinen siivous pitää myös tilat ja materiaalit hyvässä kunnossa.

Muuttosiivous sekä tavaroiden pakkaus- ja purkutyöt hoituvat kauttamme kuin itsestään. Toimimme joustavasti ja tarvittaessa myös lyhyellä varoitusajalla.

VTKL-kotipalvelut Oy on Helsingin kaupungin palvelusetelituottaja, joten palveluseteliin oikeutetut asiakkaat voivat käyttää kaupungin myöntämää palveluseteliä. Kotipalvelumme ovat kotitalousvähennyskelpoisia.

Kysy meiltä lisää! Neuvomme ja vastaamme mielellämme kysymyksiin. Tiedustelut, tilaukset, hoito- ja palvelusopimukset arkisin klo 8 - 16 puhelimitse (09) 3508 60 70 tai sähköpostitse kotipalvelu a vtkl-palvelut.fi

Vi betjänar också på svenska.


 

VTKL-kotipalvelut

Kysy lisätietoja! (09) 3508 6070