Palveluita iäkkäille ihmisille

Tarjoamme monipuolisia palveluita kotona elämisen mahdollistamiseksi.

Kotipalvelumme ammattitaitoinen henkilöstö tulee avuksi, kun elämäntilanteessa tarvitaan ulkopuolista apua. Palveluita on saatavana aina kodin puhtauspalveluista kotisairaanhoitoon asti. Olemme läsnä, kun tarvitaan keskustelijaa, lehden lukijaa tai kädestä pitäjää. Palvelumme mahdollistavat myös ympärivuorokautisen läsnäolon elämäntilanteen sitä edellyttäessä.

Henkilöstömme auttaa esimerkiksi ruoanlaitossa, kauppa-asioissa, henkilökohtaisessa hygieniassa ja vaatehuollossa.

Kotisairaanhoitoon sisältyy esimerkiksi lääkkeiden annostelu, verenpaineen ja verensokerin mittaukset sekä yleinen terveydentilan seuranta. Henkilöstömme tukee asiakasta myös sairaalasta kotiutumisen vaiheessa. Hoidosta huolehditaan lääkärin ohjeiden mukaisesti.

Kodin puhtauspalveluihin kuuluvat viikko- ja suursiivoukset, ikkunoidenpesu muuttosiivoukset ja muuttoon liittyvät pakkaustyöt.

Omaishoidon lomitus ja henkilökohtainen avustaminen sisältävät erilaisia ja eri elämäntilanteessa tarvittavia tukipalveluja. Kun tarvitset omaa aikaa esimerkiksi asiointiin tai virkistymiseen, ota yhteyttä.

UUTTA

VTKL-kotipalvelut on hyväksytty Helsingin kaupungin palvelusetelituottajaksi omaishoidon tuen lakisääteisen vapaan järjestämiseksi kotiin annettavana palveluna 21.7.2015 alkaen koskien vanhuspalveluita ( yli 65 –vuotiaat). 

Kysy lisätietoja 09 350 86070. 

Jalkojenhoitoa kotona hyvinvointiin, hemmoteluun ja toimintakyvyn ylläpitoon.  

Työmme lähtee sydämestä!

Työmme lähtee sydämestä, kotihoito

(klikkaa kuvaa suremmaksi)